perjantai 7. elokuuta 2015

HOROSKOOPIT - RAPU

22.6-22.7

Ravut ovat helposti lähestyttäviä, sympaattisia ja sopeutuvia. Ravuilla on laaja tuttavapiiri ja kyseisen horoskoopin omaavat henkilöt ovat niin sanottuja "moikkaajia", joilla tuttavia tulee kaupungilla tai viihteellä vastaan joka kulman takaa. Ravun kanssa juttusille ryhtyminen on helppoa ja se löytää aina oikeat sanat keskustelun aloittamiseen.

Ravut ovat myös kohteliaita, ravun kanssa keskustellessa sinulta ei koskaan unohdeta kysyä kuulumisia. Kuulumisten kysely saattaa osittain johtua myös siitä, että rapu on yksinkertasesti myös todella utelias ihminen.

Rapu on tarkka ulkonäöstään ja tyylistään ja viettää helposti pitkänkin aikaa peilin edessä. Se myös sijoittaa paljon rahaa vaatteisiin, parturikäynteihin ja kosmetiikkaan näyttääkseen mahdollisimman hyvältä. Rapu osaa säästää ja tehdä järkeviä sijoituksia mutta tuntee myös käsitteen "tilipäivänä törsätään".

Rapu ei osaa aina tehdä itsenäisiä päätöksiä, vaan antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa ehkä vähän liikaakin omiin valintoihinsa. Ravun pää on siis todella helposti käännettävissä! Tämän vuoksi ravut saattavat olla toisinaan selänkääntäjiä, jotka uskovat sen ihmisen kantaa, joka uskottavimmin asian esittää. Ravut haluavat tehdä kaikkiin vaikutuksen ja sortuvat joskus jopa mielistelyyn halutessaan miellyttää jotakuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti