lauantai 27. kesäkuuta 2015

HOROSKOOPIT - KAKSONEN

21.5.-21.6.

Kaksosen kanssa kannattaa ystävystyä koska kaksonen tuo paljon iloa elämääsi! Kaikki kaksoset, jotka läheisesti tunnen, ovat iloisia ja rentoja. Kaksonen on supersosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Iloisuuden, rentouden ja sosiaalisuuden lisäksi kaksoset ovat avuliaita ja aina valmiita auttamaan läheisiään missä asiassa tahansa, oli se sitten aidan maalausta, kokeisiin lukua tai oikeanlaisen mekon löytämistä kesän juhliin.  

Kaksoset ovat myös äärettömän sydämellisiä, he eivät koskaan, ikinä, halua pahaa kenellekään. Toisaalta, ei heidän tervitsekaan haluta pahaa, koska kaikki pitävät kaksosista. Kaksosilla on tietty pilke silmäkulmassa ja usein myös jäyniä mielessään. Jos joku, niin kaksonen osaa siis yllättää! Kaksoset keksivät päänmenoksesi yhtä ja toista, mutta tarkoittavat jekuillakin aina vain hyvää. 

Kaksoset ovat eläväisiä ja jaksavat aina nähdä asioista positiivisen puolen. Uteliaita he myös ovat, mutta samalla aidosti kiinnostuneita asioistasi, eivätkä utele vain utelemisen vuoksi. Kaksoset ovat myös yksiä aidoimmista ihmisistä, joita tiedän. He eivät esitä mitään, vaan ovat omia itsejään, kelpaavat sitten muille sellaisena tai eivät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti