tiistai 19. toukokuuta 2015

POSTAUSSARJA: HOROSKOOPIT

Untitled
Kaikki tuttavani tietävät, että olen jollain tasolla kiinnostunut horoskoopeista. Jollain tasollaMuistan jokaisen minulle läheisen ihmisen horoskoopin ja olen kartalla siitä, missä järjestyksessä horoskoopit menevät ja minä päivänä ne vaihtuvat. En kuitenkaan usko iltapäivä- tai naistenlehtien horoskooppiennusteisiin, itseasiassa luulen jopa että ne tehdään läpällä toimituksen taukohuoneessa tyyliin: "Anna, olitkos sinä Kauris? Mitäs pistetään Kauriin horoskooppiin ensi kuulle?" Ennustuksista tehdään niin ympäripyöreitä, että väkisinkin osa niistä tulee toteutumaan. "Skorpionia lykästää raha-asioissa tavalla tai toisella tässä kuussa". Skorpioni A löytää maasta vitosen setelin, skorpioni B sattuu voittamaan Kenossa jopa kympin, Skorpioni C löytää kauan etsimänsä pikkumustan mekon puoleen hintaan ja Skorpionille D:lle osuu mahdollisuus tehdä siinä kuussa hieman ylitöitä. Kaikkia neljää Skorpionia lykästää siis raha-asioissa. Tässä nyt neljä esimerkkiä, mutta voisin keksiä nopeasti vielä parikymmentä tapaa, jolla kyseinen ennuste saadaan sopimaan useammalle ihmiselle samassa kuussa!

Vaikken ennustuksiin uskokaan, uskon, että horoskooppi määrittelee jollain tasolla ihmistä. En osaa sanoa mistä se johtuu, mutta ei voi olla sattumaa, että saman horoskooppisissa ihmisissä on lähes aina samoja piirteitä. Uusiin ihmisiin tutustuessa yleensä luonteenpiirteet ja jopa ensivaikutelmakin antavat hiukan osviittaa, mikä kyseinen henkilö voisi horoskoopiltaan olla. 

Postausideoita miettiessä minulle tuli mieleen kirjoittaa pilke silmäkulmassa postaussarja horoskoopeista. Kirjoituksia ei saa ottaa tosissaan, koska ne ovat minun itseni tekemiä huomioita ihmisistä, joilla on sama horoskooppi. Perustuvat siis täysin niihin ihmisiin, joita tunnen. Ajattelin julkaista joka kuussa kyseisen kuun horoskoopin ja koska nyt on vielä pari päivää Härän kuu, saatte lukea millaisia minun mielestäni Härät ovat! Pysykää linjoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti