sunnuntai 24. toukokuuta 2015

HOROSKOOPIT - HÄRKÄ

21.4-20.5

Härkiä mulla on aika tavalla lähipiirissä. Jos alkaisin luettelemaan tuntemiani härkiä, nousisi äkkiä molempien käsien sormet pystyyn, joten Härästä oli luonnollisesti helppo aloittaa tämä horoskooppisarja. 

Härät ovat luonteeltaan rauhallisia, lempeitä ja kilttejä. Hermot ovat terästä ja Härkää on vaikea saada suuttumaan. Vaikkei Härkä helpolla ärsyynnykään, joskus palaa pinna. Suuttuessaan Härkä on äkkipikainen, todella tulinen ja saattaa satuttaa sanoilla pahasti, vaikka myöhemmin katuisi sanojaan.

Härät ovat vaatimattomia useissa asioissa ja Härkien kanssa on helppo tulla toimeen. Härät ovat myös hyviä kuuntelemaan ja niille on helppo puhua, avautua ja uskoa salaisuuksia. Jos vannotat Härkää pitämään salaisuutesi, hän myös niin toimii. Salaisuuttasi ei kuule edes härän puoliso, perhe, paras ystävä tai kukaan muukaan. Ehkä juuri sen vuoksi että Härät ovat niin hyviä kuuntelijoita, on niiden itseilmaisu vaikeaa. Etenkin omista tunteista puhuessaan. Härän tarvitsee tarkkaan harkita kenelle hän uskoo omat salaisuutensa ja hänen tarvitsee olla sataprosenttisen varma, että tähän kyseiseen ihmiseen voi luottaa. Härällä on suuri sydän ja hän aidosti välittää lähimmäisistään, mutta useimmiten ei osaa välittämistään sanoin ilmaista.

Härät myös rakastavat nukkumista ja omaavat hyvät unenlahjat. Tai päinvastaisesti tiedän myös härkiä, jotka ovat todella huonoja nukkumaan. Luulempa siis että unenlahjoja joko on, taikka ei, nukkumisen suhteen härällä ei ole kultaista keskitietä.

Härkä on sopeutuvainen, mutta silloin kun Härkä jotain haluaa, hän tekee töitä asian eteen ja yleensä myös siinä onnistuu. Vaikka härkä on joustava ja kompromissikykyinen, hänellä on useimmista asioista vahvat mielipiteet ja niissä mielipiteissä hän on todella itsepäinen. Härän on myös aika vaikeaa myöntää tappiotaan ja useimmiten voi kinata jostain asiasta vielä kauan sen jälkeenkin, kun itsekin tietää olleensa väärässä.

Kuten huomata saattaa, olen postauksen kanssa pari päivää myöhässä: Härän horoskooppiaika oli ja meni jo! Mutta kuten minäkin, blogikin on nimensä mukaisesti Never On Time. Ei anneta sen häiritä! :))


2 kommenttia:

  1. Jee! vaikken muuten ikinä luekkaan horoskooppeja niin tätä aloin jo odottaa :D onneks tulee viälä lisääki!! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai , että oikeen odotetaan! Jesjes! :) lupaan joka kuukausi pistää uutta horoskooppia tulemaan! ;)

      Poista