sunnuntai 17. elokuuta 2014

HÖPÖTTELYÄ JA AJATUKSIA BLOGISTA

Halusin tulla pitkästä aikaa ihan vain höpöttelemään tänne blogin puolelle. Kevään ja kesän aikana se itse kirjoittaminen postauksissa on näemmä jäänyt vähemmälle, ja nyt tosiaan pitkästä pitkästä aikaa tuli fiilis tulla kirjoittelemaan kuulumisia ja ajatuksia tänne blogin puolelle. Monissa blogeissa, joita luen, on näin syksyn alkaessa pohdittu mitä haluaa blogiltaan ja siinä samassa olen itsekin pohdiskellut niitä asioita.

P1 
Melkein vuosi sitten tässä postauksessa kirjoitin kadonneesta innosta valokuvaukseen, nykyään pohdiskelen enemmänkin sitä, etten osaa kirjoittaa niinkuin joskus osasin. Esimerkiksi joka kerta blogiin kirjoittaessa, muhun iskee ihmeellinen blackout, etten tiedä miten saisin ajatukseni tekstiksi. Tätä asiaa yritän petrata tulevan syksyn aikana, koska mulle itsellenikin on aina ollut tärkeää osata kirjoittaa. Toivoisin myös blogini antavan enemmän teille lukijoille: haluaisin ittselleni lisää aikaa ja inspiraatiota bloggaamiseen. Voi olla, että se tulee itsestään iltojen pimentyessä. Kesällä kun haluaa kaiken mahdollisen ajan viettää ulkona, niin koneella ei tule oltua lähes ollenkaan. Syksyllä sateessa ja tuiskussa ulkona oleminen ei enää huvita, joten voisin kuvitella, että ainakin tänä syksynä tulee postattua enemmän.

P2 
No, siinäpä tuli paperille vähän ajatuksia blogin suhteen. Tänään aamulla julkaistussa Mun kesä 2014 -postauksessa olikin jonkun verran kuvia kuluneesta kesästä. Kohokohtina voisin sanoa Islannin matkan, mun ekat ihan oikeet festarit Blockfesteillä, Särkänniemen ja Yyterin reissut likkaporukalla ja tietenkin ne aivan ihanat hellepäivät heinäkuussa! Ei tarvinnut kylmyydestä kärsiä! Nyt olen jo toista viikkoa töissä loman jälkeen ja oli kyllä kiva palata takas töihin ihanien työkavereiden luokse! Tänään oon ollut iltavuorossa ja piakkoin tarvitsis mennä nukkumaan kun aamuvuoroon käy tieni huomenaamulla. Oikeastaan mun täytyis jo olla nukkumassa, mutta iltavuoron jälkeen useasti käy niin ylikierroksilla, ettei nukkuminen muutamaan tuntiin vuoron loppumisen jälkeen tule kuuloonkaan! Ehkä mä nyt kuitenkin sammutan tämän koneen ja painun nukkumaan, saan sitten edes jonkunmoiset yöunet tänä yönä.

Mitäs muuten tykkäsitte tällaisestä vaihtelusta, että vain höpöttelen ajatuksiani ja kuulumisiani? Niin ja ihan rohkeasti saa myös heittää kommenttien puolelle postaustoiveita tai muita ajatuksia blogista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti