torstai 21. elokuuta 2014

ELÄMÄNI SUURIN OSTOS

Olen saanut aika suuren asian ruksitettua mun elämän bucket listilta. Tein nimittäin eilen elämäni suurimman ostoksen ja sijoitin omaan asuntooni. Tämän syksyn aikana on siis tulossa suuri muutos ja se saattaa täällä blogin puolella näkyä lisääntyneillä koti- ja sisustusjutuilla! Tänään konetta "siivotessani" löysin nämä kuvat erään kansion kätköistä. Olen nämä inspiraatiokollaasit tehnyt joskus alkukesästä, mutta koskaan ne eivät ole tänne blogin puolelle päätyneet. Sisustusjutuissa makuni ei ole muuttunut sitten näiden kollaasien teon ja uuteen kotiin tulee varmasti vähän tämänlaista ilmettä, kuin näissä kuvissa.
BEDROOMKEITIÖ Koko asuntoon haluan neutraaleja sävyjä, jotta asunnon ilmettä voi sitten muuttaa tekstiileillä halutessaan. Tänään olin tapettikaupoilla ja mulla oli kaksi loistavaa makutuomaria mukana! Niiden kaikkien tuhansien tapettien joukosta (tosin jokaikistä tapettikuvastoa ei jaksettu plärätä, siinähän olis mennyt ikä ja terveys!) saatettiin jopa löytää juuri se oikea tapetti, jota ainakin osaan asunnosta tulee. Keittiöön kun sais kaikki muumimukit esille, kuten tuossa ylläolevassa kuvassa, niin se olis jo itsessään aika kiva piristysruiske!
BATHROOMCLOSETEn malta odottaa, että saan aloittaa remontin kämpässä! Tehdä siitä ihan omannäköisen ja oikeesti mun ekan ihan ikioman kodin. Vaikka nää on isoja, pelottavan isoja asioita, en malta lopettaa hymyilemistä. Tiedättekö sen tunteen kun pitkäaikainen unelma toteutuu? Nyt mä ainakin tiedän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti