maanantai 10. maaliskuuta 2014

FEBRUARY FAVOURITES

Blogi on näköjään viettänyt kuukauden päivät hiljaiseloa, mutta nyt mä olen sorvin ääressä jälleen! Oon luonnoksiin käynyt tekemässä yhtä sun toista postausta, mutta jostais syystä en ole saanut niistä yhtäkään julkaistua. Tässä nyt vihdoin mun lempparijuttuja helmikuulta!
SFF01
Pitkän harkinnan jälkeen päädyin ostamaan Iphone 4S:n. Enkä ole jälkeenpäin katunut kyseisen puhelimen ostoa tippaakaan! Ehdottomasti helmikuun paras ostos!
SFF06 Mulla on pitkään pyörinyt lompakossa lahjakortti kirjakauppaan ja nyt sain vihdoin käytettyä sen! Ostin Sofi Fahrmanin ja Julia Forsin kirjoittaman Bodylicious-kirjan! Kirjaa en ole ihan kannesta kanteen ehtinyt lukea, mutta siellä on loistavia kotitreeniohjeita selkeiden kuvien opastamana ja herkullisia ruokaohjeita. SFF04 Kosmetiikkatuotteista suosikiksi nousi hilelakka! Aika harvoin lakkaan kynsiäni, sillä töissä ei saa käyttää kynsilakkaa, mutta helmikuussa muutamana vapaapäivänä lakkasin kynteni omaksi ilokseni. Alle värikästä tai nuden väristä lakkaa ja päälle glitterlakkaa. Piristää päivää yllättävän paljon!
SFF02 Heti uuden puhelimen hankinnan jälkeen tilasin netistä ison kasan suojakuoria. Musta on niin ihanaa, kun Iphoneen tehdään niin erilaisia kuoria ja valinnanvaraa todellakin on. Niitä voi sitten fiiliksen mukaan vaihdella.
SFF03 Pähkinät on ollut helmikuun lempinaposteltava. Helmikuun alussa päätin, että olen viikot syömättä karkkia ja pidän karkkipäivän ainoastaan viikonloppuna. Karkin olen nyt korvannut siis pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä/marjoilla ja 70% suklaalla, mutta pikkuhiljaa huomaan, ettei tee mieli napostella niitäkään  enää päivittäin.
SFF07
Olen täysin koukussa Instagramiin, ehdottomasti helmikuun eniten käytetyin sovellus! Entiseen Nokian puhelimeen kun en saanut Instagramia ladattua, se on ollut uusi tuttavuus Iphonen hankinnan myötä. Mut löytää instassa nimimerkillä bambilara_ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti