tiistai 11. helmikuuta 2014

IKÄVÄ PAKKASIA

Nää kuvat on otettu kolmisen viikkoa sitten, kun ulkona oli vielä lunta ja pakkasta. Nyt kun ikkunasta katsoo ulos vois luulla, että on lokakuu jälleen. Lumien sulamisen jälkeen aurinko ei ole taivaalla pilkahtanutkaan ja huomaan sen vaikuttavan negatiivisesti mielialaani. Aurinkoisena päivänä energiaa on niin paljon enemmän! Tulee siivottua kotia useammin kun aurinko paistaa ja lenkillekin tulee lähdettyä, vaikka lämpömittari näyttäisi yli miinus viittätoista astetta. Pari viikkoa sitten jo illalla odotin, että olisi aamu ja saisi kävellä piristävässä pakkasilmassa töihin. Mulla todella on ikävä aurinkoa ja pakkassäätä! 

smallLAURA3smallLAURA2smallLAURA1smallLAURA4
Tänään oon maannut koko päivän sohvalla peiton alla, Gossip Girliä katsellen. Muhun on iskenyt flunssanpoikanen ja oon tän vapaapäivän pyhittänyt kokonaan sen parantelemiseen. Olo on jo onneksi helpottamaan päin!

4 kommenttia:

 1. Todella ihana blogi sinulla, liityin lukijaksi! <3 Niin selkeää tekstiä ja ihania kuvia sekä tietenkin kaunis kirjoittaja :) Käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun blogini, jos kiinnostaa!

  <3: http://blomqvistsofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa lukemaan ♥ Piristit ihanalla kommentillasi suuresti tätä päivää :>

   Poista
 2. vau, kun oot kaunis! ja ihanat saappaat :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ♥ Tykkään kans niistä hurjasti mut tulee käytettyä ihan liian harvoin..

   Poista