torstai 30. tammikuuta 2014

JANUARY FAVOURITES

smallfavourite4
Lempihiustuotteeksi on tammikuussa noussut Klippoteketin kuivashampoo. Pelastaa huonot hiuspäivät ja on tehokas, mutta raikas. Ehdottomasti sellaisten päivien pelastus, kun eilisenä iltana tuntuu, ettei hiuksia tarvitse vielä pestä, mutta aamulla tukka tuntuu likaiselta.
smallfavourites2
Mulle on tullut parin kuukauden ajan Kunto Plus -lehti. Oli niin älyttömän hyvä tarjous, ettei kertakaikkiaan voinut kieltäytyä! Oon tykännyt kyseisestä lehdestä paljon, siinä on hyviä ruokaohjeita ja treenivinkkejä sekä nippelitietoa, jota ei ole tullut ajatelleeksi ennen.
smallfavourites1
Smoothiesta on tullut ehdoton lemppari aamupala- ja välipalajuoma saatuani joululahjaksi blenderin. Yleensä heitän sekaan mitä jääkaapista löytyy, enkä sen tarkemmin mieti sisältöä. Kuvassa olevassa juomassa oli mansikkaa, mustikkaa, punaherukkaa, maitorahkaa ja maitoa.
smallfavourites3
Aivan ehdoton tv-sarjasuosikki tällä hetkellä on Gossip Girl!! Ostin tammikuun alussa boxin, jossa on kaikki tuotantokaudet ja oon kattonut jo ykköskauden ja vähän matkaa kakkosta. Ihan huippu sarja ♥
smallfavourites5
Tangle Teezeriä ei turhaan kehuta! Ostin kyseisen harjan joskus viime vuoden puolella ja olen jatkuvasti käyttänyt sitä. Tällä viikolla huomasin kuinka hyvä harja todella on, kun unohdin sen töihin ja kotona jouduin harjaamaan suihkun jäljiltä takkuisen tukan tavallisella harjalla, joka repi hiuksia todella paljon.

Mitäs tykkäsitte tän tyylisestä postauksesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti