tiistai 22. lokakuuta 2013

TIISTAIAAMU

Tänään veljeni meni vasta yhdeksitoista kouluun ja mullakin sattui sopivasti iltavuoro tälle päivälle, joten pidettiin yhdessä aamiaishetki. Ja selailtiin feissarimokia ja naurettiin. Ja totesin taas mielessäni, että mulla vaan on maailman paras pikkuveli.
IMG_02
IMG_01Kävin kaupassa heitettyäni veljen kouluun ja mukaan tarttui Nivean in-shower body milk. Oon halunnut kokeilla kyseistä vartalovoidetta jo pitkään ja nyt vihdoin ostin sen. En jotenkaan osaa rasvata vartaloa heti suihkun jälkeen ja myöhemmin se sitten unohtuu. Täytyy nyt katsoa, millainen tuote käytössä on..
IMG_04IMG_03 Lisäksi bongasin muumimukeja tarjouksessa ja olihan mun pakko ostaa neljä mukia, joita kaapista ei vielä löydy. Onko siellä ruudun toisella puolella muita muumimukien keräilijöitä? 

Nyt mun pitää kiiruhtaa töihin jo! Hauskaa tiistaipäivää kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun vietät sun pikkuveljen kanssa niin paljon aikaa. Antaisin mitä vaan että voisin halata mun pikkuveljeä!
  Ja joo kerään kanssa muumimukeja, mulla on kotona varastossa jotain 14. Noi uudet muumipeikko ja niiskuneiti on IHANAT! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta on kans ihanaa et vaikka ei enää asuta saman katon alla ni nähdään usein ja tullaan keskenämme toimeen hyvin :)

   Poista