tiistai 8. lokakuuta 2013

PARASTA SYKSYSSÄ

Olen ennen ollut kesätyttö henkeen ja vereen. Mun puolesta olis voinut olla kesä kokoajan ja heti elokuun lopun jälkeen siirtyä taas toukokuuhun. Viime syksynä kuitenkin jokin muuttui ja etenkin töihin kävellessäni huomasin nauttivani raikkaasta yöpakkasen jälkeisestä kirpeästä ilmasta ja värikkäistä lehdistä. Jopa muutamina sateisina päivinä kuuntelin hymysuin sateen ropinaa ikkunaa vasten. Huomasin pitäväni syksystä. Tänä vuonna myös olin aivan innoissani syksyn tulosta jo elokuun alussa kun ilmat silloin hetkeksi viilenivät. Kokosin tähän asioita, joista eniten pidän syksyssä.


VÄRIKÄS LUONTO 01AUTUMNCOLORS  
Luonto on niin kaunis aina syksyisin, että joka kerta kun katsoo ikkunasta tai astuu ovesta ulos pitää hetkeksi jäädä ihailemaan keltaisia, oransseja ja punaisia lehtiä puissa.

LÄMPIMÄT NEULEET
01SWEATERWEATHER
Neuleet kuuluvat aivan ehdottomasti syksyyn. Niin ne isot ja paksut kuin myös ohuet mutta yllättävänkin lämpimät neuleet. Lisäksi neuloskuviot ovat vain yksinkertaisesti niin kauniita useissa neuleissa!

KYNTTILÄT
01CANDLE
Kynttilöiden luoma lempeä valo ja niistä huokuva rauhallinen tunnelma on just sopiva pimeisiin syysiltoihin. Lisäksi ne tuovat lisää kodikkuutta kotiin.

TEE JA KAAKAO
01WARMDRINKS
Kuumat juomat koleina syyspäivinä. Tai iltoina. Tai vaikka ympäri vuorokauden nautittuna! Eniten pidän teestä ja kaakaosta, koska kahvia en juo. Kylmällä säällä on ihana käpertyä vilttiin ja siemailla kuumaa juotavaa, joka lämmittää vähintään yhtä paljon kuin viltti ympärillä. Itseasiassa tälläkin hetkellä siemailen lämmintä persikkateetä. :)

KAULAHUIVIT, LAPASET JA VILLASUKAT
01WARMCLOTHES
Villasukkia käytän kyllä ympäri vuoden koska varpaat palelee kesälläkin, mutta syksyllä kaivan ne kaikkein kirjavimmat ja värikkäimmät yksilöt esiin ja ne toimii ihan asusteenakin joidenkin asujen kanssa. Isot, lämpimät kaulahuivit sopii asuun kuin asuun ja värikkäät lapaset kuuluvat myös ehdottomasti syksyyn.

KODIKAS TUNNELMA KOTONA
01COZY Syksyllä kodistä täytyy tehdä mahdollisimman kotoisan oloinen kun sisätiloissa tulee vietettyä paljon enemmän aikaa kun kesällä. Paljon tyynyjä, lämpimiä vilttejä ja kynttilöitä tuomassa kodikkuutta.

OMENAT
01APPLE
Omenat kuuluu syksyyn kuin nenä päähän. Missä muodossa tahansa! Piirakassa, kuivattuna, hillona, soseena, sellaisenaan... Tänä syksynä olen ehtinyt loihtia omenoista jo vaikka mitä! Omenakaurapaistoksen ohjeen olen jakanut tänne bloginkin puolelle. Tästä pääset kyseiseen postaukseen.

KIRJAT
01BOOKS
Aina syksyn tullen tekee mieli lukea kirjoja. Ennen luin niitä ympäri vuoden, mutta nykyään harmillisen harvoin. Nyt syksy on tuonut tullessaan lukuinnon ja viime viikolla kävinkin lainaamassa kirjastosta Cecelia Ahernin kirjan Ihmemaa, jota olen ahminut sivukaupalla joka päivä.

Kuvat we♥it. Täältä löytää kaikki postauksessa käytetyt kuvat.

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä kaikki ihania puolia syksyssä! Tää postaus oli ihana, sai tosiaan ikävöimään syksyä! Voi kun mulla on ikävä niitä kirpeitä aamuja, täällä kun on vielä niin lämmin että kulkee ihan tyytyväisenä pitsimekossa ja ohuessa neuletakissa ulkona ja on KUUMA! Täällä kun tosiaan syksy ei oo päässyt kunnolla alkuun. Ja voi toi lukuinnostus on jotain ihan parhautta kun pääsee sinne kirjaan sisälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit!! :) Toivottavasti sinnekin rantautuu se kunnon syksy ennen talvea niin pääset fiilistelemään näitä syysasioita!

   Poista
 2. SYKSY!!! Mäkin kyllä tykkään, vaikka odotankin jo talvea.. Tästä postauksesta tuli kyllä tosi lämmin tunnelma :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootki semmone talvityttö ♥ Voi kiitti, ihana kuulla :)))

   Poista