maanantai 29. heinäkuuta 2013

EKAT FESTARIT

Hämmästyin itsekin, kun tajusin, etten ole aiemmin ollut kunnon festareilla. Vuoden alussa kotipaikkakunnalla järjestettiin pienimuotoinen neljän esiintyjän festivaali, mutta sitä en kunnolla laske ensimmäiseksi festarikokemuksekseni. Se järjestettiin sisätiloissa huhtikuussa ja tosiaan kotikaupungissa. Mulla on aina ollut festareista sellainen mielikuva, että +100 kilometrin matka toiseen kaupunkiin, kuuma hellepäivä tai kunnon kaatosade, telttamajoitus ja lukemattomia artisteja.

No, pienistä maalaisfestareista on hyvä aloittaa, eikö? Kaverit ylipuhui mut lähtemään Karjurockiin, ja sinne suunnattiinkin 19.7. Mä olin siellä mukana vain sen yhden päivän, ja silloin lavalle nousi mm. Cheek, Paula Koivuniemi, Popeda ja Petri Nygård.

festari1-horz
 Mulla ja Karolla oli kunnon festarivarustus, kumpparit jalassa :)
festari3 festari4 festari5 festari7-horz
Cheek ainakin oli hyvä! Ja Paulakin! Ens kesänä vois ehkä mennä sit isommille festareille, missä olis esiintyjiä ulkomailtakin.

PS. Pahoittelut kuvanlaadusta. Järkkäriä en uskaltanut ottaa mukaan, joten kuvat on otettu pokkarilla.

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! Cheek esiinty nyt viikonloppuna kans täällä Oulussa Qstockissa, mut ite kuulin sen vaan ulkopuolelta :D Olis ollu kyl siistiä nähä livenä!

  http://pictureme-m.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Cheek on oikeesti tosi hyvä livenä, kannattaa ihmeessä mennä joskus katsomaan! :)

   Poista