tiistai 7. toukokuuta 2013

YRTTITARHURIN OPPIA KAIVATTAISIIN...

Mun on pitänyt jo kauan postata mun hyvin (huonosti) alkaneesta yrttitarhurin urasta ja nyt flunssasta toipilaana ajattelin väkertaa postauksia kuvista, joita on kyllä tullut räpsittyä, mut jotka on jääneet tonne kameran muistikortille kummittelemaan. Nämäkin kuvat tosiaan kuukausi sitten otettuja.. Mutta uskoisin, että kun tuo kesä tuolta pikkuhiljaa tulee niin kamerakin kulkee mukana enemmän ja toivottavasti se tulee näkymään myös täällä blogin puolella!

0201
 
Huhtikuun alussa tosiaan innostuin ideasta perustaa oma pieni yrttitarha ja kävin ostamassa siemeniä ja multaa. Yllätyin kun esimerkiksi rucola ja pinaatti alkoivat itää todella nopeasti, ihan parissa päivässä, eikä basilikallakaan itämisessä kauaa kestänyt.
 
0304
 
En tiedä mitä tapahtui tässä viikko sitten, kun tilli nuupahti, heti perään rucola ja seuraavana pinaatti. Nyt kasvua jatkavat vain sitruunamelissa ja basilika. En ymmärrä, mitä tein väärin, kastella muistin ja yrtit saivat myös valoa ja lämpöä. Kokeneemman yrttitarhurin vinkkejä siis todella kaivattaisiin.. :D Ehkä ensi keväänä sit paremmin!

PS. Mitä tykkäätte uudesta bannerista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti